Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego muli ? Co jeszcze moge zainstalowac

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Zawsze na kompie uzywalem windows Vista.Musialem przeinstalowac system,gdyz wyskoczyl mi uporczywy blad zwiazany z rejestrem a mianowicie : gdy np chcialem odpalic panel sterowania lub wejsc na dysk c,d,e.... wyskakiwal mi blad: Z plikiem tym nie jest skojarzony program uniemozliwiajacy wykonanie tej operacji.Skojarz odpowiedni program uzywajac apletu.Ustaw skojarzenia w Panelu Sterowania.Gdy wchodzilem w panel wyskakiwal rowniez podobny blad.Wszystkie aplikacje przestaly dzialac.Wiec wszedlem na neta przez komorke i znalazlem ze jedynym rozwiazaniem jest reinstal systemu.Windows vista odinstalowalem i zainstalowalem windows XP.Wszystko ladnie dziala,lecz mam lekkie lagi gdy ruszam ikonką lub folderem po pulpicie.Co moze byc przyczyna ?

- zainstalowalem service pack 2,gdyz nie dzialal skype;P

- zainstalowalem sterowniki od plyty glownej

- Adobe Flash Player 11 Plugin

- Adobe Reader 9

- Antyvirus Avast (on nie muli bo patrzalem)

- zainstalowalem rowniez automatyczne akutalizacje

Wszystko chodzi lecz jak napisalem powyzej komputer muli gdy przeciagam ikone,lub przeciagam jakis program np przegladarke po pulpicie.Pomozcie mi rozwiazac ten problem oraz powiedzcie jakie jeszcze sterowniki musialbym obowiazkowo zainstalowac.

ie068n.jpg
Opublikowano

Procek AMD(Athlon) 64 X2 Dual Core Processor 5000

Okazalo sie ze niemialem sterow do karty graficznej zainstalowanych.Sciagnelem i dziala cacy.

Jakie jeszcze programy potrzebne musze sciagnac ?

hmmm

jave

directx

netframework

co jeszcze musze sciagnac ?

ie068n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...